Új partner a HLB Magyarországnál

Szeles Szabolcs 2019-től partnerként irányítja a tanácsadó céget
Image

2019. január 1-jével partnerré nevezte ki Szeles Szabolcs könyvvizsgálati igazgatót a HLB Magyarország. A szakember partnerré való kinevezése egyben a Klient cégcsoport pénzügyi tanácsadás üzletágánál is szervezeti változást jelent: Szeles Szabolcs ezentúl ezen üzletág munkáját is partnerként irányítja.

2019. január 1-jétől partnerként vezeti a HLB Magyarország Kft-t Szeles Szabolcs, eddigi könyvvizsgálati igazgató. A HLB Magyarország az igazgató tulajdonosi körbe való beválasztásával a cégnek az elmúlt években tapasztalt dinamikus fejlődését kívánja a következő években is biztosítani.

Szeles Szabolcs pályafutását az egyik Big4 cég, a KPMG kölni irodájában kezdte, majd egy közepes méretű német könyvvizsgáló és adótanácsadó cégnél dolgozott Wuppertalban. Többéves németországi szakmai előmenetelt követően költözött vissza Magyarországra. Egy konkurens cégnél eltöltött rövidebb időszak után 2006-ban csatlakozott a Klient csoporthoz. Kezdetben managerként, majd igazgatóként dolgozott a cégcsoport könyvvizsgálati és pénzügyi tanácsadási részlegén.

Az elmúlt években jelentős ügyfelekkel sikerült bővítenie ezeket az üzletágakat, több átalakulás és támogatás könyvvizsgálatát irányította és számtalan átvilágításban vett részt. A hazai és nemzetközi szakmai tapasztalatoknak és képzéseknek köszönhetően komplex, összetett látásmód jellemzi, éppen ezért az ügyfelek szakmai kérdéseit a többi üzletággal szoros együttműködésben hatékonyan közelíti meg. A szakember a hazai minősítéseken túl ACCA nemzetközi könyvvizsgálói minősítéssel is rendelkezik, magas szintű angol és német nyelvtudása révén pedig a nemzetközi ügyfelekkel is tökéletesen szót ért.

„Nagy öröm számunkra, hogy Szabolcsot beválaszthattuk a cégcsoport tulajdonosi körébe. Biztosak vagyunk benne, hogy tevékenységével további lendületet ad majd a Klient cégcsoport fejlődésének” – mondta el a változás kapcsán Lambert Zoltán ügyvezető partner.

Kapcsolat
Ha kérdése van, forduljon hozzánk! Csapatunk készséggel áll rendelkezésére.
Lépjen velünk kapcsolatba!