Rólunk

Több mint 20 éve szolgáljuk nemzetközi és hazai ügyfeleinket a legnagyobb körültekintéssel és a legmagasabb szakmai színvonalon.

Image

Kik vagyunk?

A több mint 20 éves külföldi és hazai tapasztalat révén, illetve a nagy és közepes méretű nemzetközi könyvvizsgáló cégek működésének megismerése alapján kialakítottuk azt a saját utat, ami ügyfeleink számára a legnagyobb hasznot nyújtja.

Törvényi kötelezettségen alapuló tevékenységet végzünk, ám hiszünk abban, hogy a könyvvizsgálat értéket teremt, munkánk túlmutat a beszámoló kötelező felülvizsgálatán.

A folyamatos elérhetőség számunkra természetes, ügyfeleink számára külön értéket jelent. Nyitottak vagyunk a tulajdonosok elvárásai felé, és igény szerint támogatjuk a konszern könyvvizsgálót is munkájában. Tekintettel arra, hogy proaktív, szakértő partnere kívánunk lenni az ügyfeleinknek, honlapunkon megjelenő híreinkkel rendszeresen hívjuk fel figyelmüket a szabályozó környezet változásaira.

Töltse le magyar nyelvű cégismertető brosúránkat itt!

Hogyan működünk együtt?

Függetlenül attól, hogy melyik szektorról van szó, az üzleti élet az emberekről szól. Számunkra nincs annál fontosabb, mint az, hogy bizalmi kapcsolatot alakítsunk ki ügyfeleinkkel, bárhol is működjön a vállalkozásuk. Nemzetközi ügyfeleink legjobb kiszolgálása érdekében először is időt szánunk arra, hogy megismerjük őket és megértsük egyedi igényeiket.

Mi, itt a HLB-nél szoros baráti és szakmai kapcsolatainkra egyaránt büszkék vagyunk. Amikor Ön igénybe veszi a határokon átnyúló szolgáltatásainkat, biztos lehet benne, hogy a HLB hazai csapata személyesen is ismeri a HLB szakembereit a célországban. A HLB-nél valódi, személyes kapcsolatok révén teremtünk értéket, így tudunk ügyfeleink számára itthon és külföldön is egységes, megbízható szolgáltatást nyújtani. Személyes és megbízható kapcsolataink révén teszünk eleget cégünk ígéretének:

Együtt sikerülni fog! Together we make it happen.

Befektetőknek

Töltse le legfrissebb, angol nyelvű kiadványunkat a magyarországi befektetési lehetőségekről és adózási feltételekről PDF-formátumban!

A Doing Business in Hungary kiadvány letöltése

Kapcsolat
Ha kérdése van, forduljon hozzánk! Csapatunk készséggel áll rendelkezésére.
Lépjen velünk kapcsolatba!