Új kinevezések a HLB Magyarországnál

Változások a tanácsadó cég vezetői struktúrájában
Szerző: HLB Magyarország
2022. május 5.
Image

2022. május 1-jétől Szeles Szabolcs senior partnerként, Baldauf Csaba pedig partnerként irányítják a HLB Magyarországot.

2022. május 1-jétől könyvvizsgáló és pénzügyi tanácsadó senior partnerként vezeti a HLB Magyarország Kft-t Szeles Szabolcs, eddigi audit partner. A szakmai munka irányításában Szeles Szabolcsot a HLB Magyarország új könyvvizsgáló és pénzügyi tanácsadó partnere, Baldauf Csaba segíti, aki 20 éves szakmai tapasztalatával járul hozzá a tanácsadó cégnek az elmúlt években tapasztalt dinamikus fejlődéséhez.

Baldauf Csaba gazdasági tanulmányai után pályafutását az egyik Big4 cég, a KPMG irodájában kezdte. Öt év után, 2008-ban csatlakozott a HLB Magyarországhoz, ahonnan a pénzügyi és számviteli tanácsadási üzletág erősítésére 2013-ban átigazolt a szintén a Klient csoporthoz tartozó WTS Klienthez. A WTS Klient pénzügyi tanácsadási részlegén kezdetben managerként, majd igazgatóként dolgozott.

Az elmúlt években jelentős ügyfelekkel sikerült bővítenie ezt az üzletágat. Szakmai tapasztalatainak köszönhetően komplex, összetett látásmód jellemzi, éppen ezért az ügyfelek szakmai kérdéseit a többi üzletággal szoros együttműködésben mindig hatékonyan közelítette meg. Baldauf Csaba széles körű szakértelemmel és tapasztalattal rendelkezik a pénzügyi tanácsadási szolgáltatások terén, így például az átvilágítás, az egyesülés és a felvásárlás, valamint a cégértékelés folyamatait illetően, magas szintű angol és német nyelvtudása révén pedig a nemzetközi ügyfelekkel is tökéletesen szót ért.

„Csaba partnerként való visszatérése kétségkívül újabb lendületet ad a HLB Magyarország eddigi növekedésének. Nagy energiával vágunk bele ismét a közös munkába, és biztos vagyok benne, hogy ennek a közös munkának az eredményét nem csak a HLB Magyarország csapata, de ügyfeleink is meg fogják érezni” – mondta el a változás kapcsán Szeles Szabolcs, a cég senior partnere.

Kapcsolat
Ha kérdése van, forduljon hozzánk! Csapatunk készséggel áll rendelkezésére.
Lépjen velünk kapcsolatba!